Practise what you preach!

Regelmatig starten wij nieuwe projecten. Voor derden … soms voor ons zelf. Hieronder een aantal voorbeelden:

Positive Drive

Positive Drive is een mobile game die je goede gedrag in het verkeer beloond! Ontwikkeld voor iOS en Android (vanaf oktober 2015 ook Windows) Inmiddels hebben we campagnes (gedaan) in Breda, Leeuwarden en testen we in Calgary. Minimaal 7 steden in Europa volgen in de loop van 2016. 

Pittig

Pittig ziet vergrijzing als oplossing en niet als het probleem. Met gemotiveerde kandidaten werken aan een betere arbeidsmarkt en een socialere samenleving. Inmiddels is deze venture verkocht. 

Game Changers

Hoe zou een loterij er uit zien wanneer je ‘m opnieuw zou mogen definiëren? Daarom heeft Game Changers een aantal game changing “mobile first” loterij concepten ontwikkeld. 

I-Surprise/Freeway

I-Surprise was ‘s vermoedelijk werelds eerste geo-locatie loterij. Bij Freeway, speciaal ontwikkeld voor Interbest, kon je prijzen winnen wanneer je langs speciale, door jou te bepalen punten komt.

Bajes Bike

Binnenkort start een project waarbij “wees fietsen” (fietsen die zijn achtergelaten), door gedetineerden eerst worden gestript en dan volledig worden vernieuwd. Zo ontstaat een moderne, maatschappelijke fiets. De eerste proefexemplaren zijn inmiddels “van de vrachtwagen gevallen”.

Fair Share Nederland

Fair Share Nederland gaat zorgen voor een democratisering van de Nederlandse loterij markt.