Practise what you preach!

Regelmatig starten wij nieuwe projecten. Voor derden … soms voor ons zelf. Hieronder een aantal voorbeelden:

Positive Drive

Positive Drive is een mobile game die je goede gedrag in het verkeer beloond! Ontwikkeld voor iOS en Android. Inmiddels hebben we campagnes (gedaan) in heel Europa en (ver) daar buiten. 

Pittig

Pittig ziet vergrijzing als oplossing en niet als het probleem. Met gemotiveerde kandidaten werken aan een betere arbeidsmarkt en een socialere samenleving. Inmiddels is deze venture verkocht. 

Game Changers

Hoe zou een loterij er uit zien wanneer je ‘m opnieuw zou mogen definiëren? Daarom heeft Game Changers een aantal game changing “mobile first” loterij concepten ontwikkeld. Binnenkort bij jou in de buurt?

I-Surprise/Freeway

I-Surprise was ‘s vermoedelijk werelds eerste geo-locatie loterij. Bij Freeway, speciaal ontwikkeld voor Interbest, kon je prijzen winnen wanneer je langs speciale, door jou te bepalen punten komt.

LOTNL

LOTNL biedt “Lottery as a Service” (LaaS) aan alle Nederlandse Goede Doelen. LOTNL maakt het Goede Doelen daarmee mogelijkheid om extra inkomsten te genereren met een (eigen) loterij. LOTNL beschikt over een enorme ervaring. Het dienstenpakket is daarbij volledig modulair in te zetten.

FAIRSHARE

FAIRSHARE  zorgt met haar loterijen voor een verdere democratisering van de Nederlandse loterij markt. Sinds augustus 2018 is de eerste loterij live. Lot of happiness